Search Phillips' capabilities by:
Return to Jobs List

Tuotannonsuunnittelija


Requisition Number: N/A

Region: Europe
Country: Finland
City: Kontiolahti

Responsibilities

Tuotannonsuunnittelijana vastaat tehtaan tuotannon valmistus- ja henkilöstösuunnittelusta yhteistyössä mm. työnjohtajien, myyntiassistenttien, tuotantoinsinöörien, tuotantopäällikön ja oston kanssa. Tehtävänäsi on varmistaa, että valmistuksessa tarvittavien materiaalien ja komponenttien riittävyys koko valmistusketjun läpi on otettu huomioon tuotantojärjestyksen suunnittelussa sekä priorisoida tuotannon resurssien käyttö niin, että kaikki asiakkaat saavat tilaamansa tuote-erät suunnitellussa aikataulussa. Suunnittelun perustana ovat asiakkaiden ennusteet ja tilaukset.

Qualifications - Education & Experience

Sinulla on tekninen koulutus (esim. insinööri tai teknikko) ja omaat kokemusta teollisessa ympäristössä toimimisesta sekä hyvän englannin kielen taidon. Eduksesi luetaan ymmärrys ruiskuvalu- ja kokoonpanotuotannosta

Qualifications - Skills & Competencies

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vastuullisuutta, tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta, kustannustehokkuutta ja hyvää laskutaitoa. Olet tarkka, huolellinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky.

Lisätietoja tehtävästä antaa Production Manager Jani-Pekka Hirvonen puh. +358 400 423 605, ma 15.1.2018 klo 14.30–15.30 ja ma 22.1.2018 klo 14.30–15.30.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.01.2018 mennessä osoitteella jani-pekka.hirvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Tuotannonsuunnittelija”.
 

close
Capabilities by Material